Contact TX5000 Waterontharder

U kunt voor vragen telefonisch en via e-mail contact met ons opnemen. Het telefoonnummer van ons kantoor is: 085 303 13 66

TX500 Waterontharder

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Uw bestelling laten verzenden naar adressen in Nederland, België en Duitsland is geheel gratis.

Welke betaalmethoden worden aangeboden?

In onze webshop kunt u betalen met iDeal, CreditCard, Bank Overschrijving en BanContact.

Wat is de levertijd?

Indien u op werkdagen + zaterdag voor 16:00 besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U ontvangt een track&trace code, zodat u uw pakketje kunt volgen zodra het met PostNL onderweg is.

Kan ik bij jullie langskomen?

Door Corona hebben wij besloten ons kantoor tijdelijk te sluiten. Ons personeel werkt vanuit huis en orders worden enkel vanuit het magazijn verzonden. Zodra het weer mogelijk is afleveringen af te halen, dan zullen wij dat hier vermelden.

Wat gebeurt er precies na mijn bestelling?

Nadat u heeft besteld, dan ontvangt u een e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling. Wij gaan direct aan de slag om uw bestelling in orde te maken. Op werkdagen na 16:00 wordt uw pakketje overgedragen aan PostNL. U ontvangt dan nogmaals een e-mail van ons met daarin een track&trace code. Tevens ontvangt u een e-mail van ons met daarin de BTW factuur.

Ontvang ik een factuur?

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen en uw pakketje hebben verzonden, ontvangt u van ons een BTW factuur in uw e-mail.

Stuur ons een e-mail