“We krijgen er allemaal een keer mee te maken. Kalkaanslag op producten en apparatuur. Je raakt gefrustreerd, want je hebt veel geld betaald voor een goede was- of koffiemachine. Ook de mooie zwarte tegels en dure kraan in de badkamer moeten eraan geloven. We willen van kalkaanslag af! En zo is ons avontuur begonnen. De zoektocht naar een systeem van uitstekende kwaliteit en dat tegelijkertijd de levensduur van onze huishoudelijke apparatuur verlengt. De oplossingen in de markt waren teleurstellend. Duur of niet goed genoeg. We wisten dat er een betere manier was en dat inspireerde ons om de beste en sterkste waterontharder te ontwerpen en ontwikkelen.
Duurzaamheid & Kwaliteit is waar wij in geloven. Dat is het verhaal van TX5000 Waterontharder.”

Gedreven door Duurzaamheid

De TX5000 is een duurzaam product waar u levenslang plezier van zult hebben. Niet alleen is de TX5000 duurzaam, maar verengt ook de levensduur van uw apparatuur in huis.

De keten waarin de TX5000 wordt geproduceerd is goed verzorgd. De diverse schakels binnen de keten werken in goede omstandigheden en personeel wordt voorzien van een markt conforme vergoeding.

Een goed milieu begint bij jezelf. En dat geldt ook voor de TX5000. Zo min mogelijk schadelijke stoffen worden gebruikt om de TX5000 te produceren. Dat is wel zo goed voor mens, dier en het behoud van onze aarde!

TX1000 Schets
TX5000 Ons verhaal

Uitstekende Kwaliteit

Gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de eenvoudige, compromisloze kwaliteitsnorm die alles drijft wat we bij TX5000 Waterontharder doen, van ontwerp tot productie. Ons doel is simpel: elk product dat onze naam draagt, is een betrouwbare waterontharder van topkwaliteit.

It’s all in the details

De TX5000 is gemaakt van het hoogste kwaliteit materiaal. Een stevig metalen omhulsel beschermt de 12.800 Gauss magneet optimaal.De sterke bouten zorgen ervoor dat de waterontharder magneet op zijn plaats blijft zitten om de waterleiding. En dan is de TX5000 ook nog superieur afgewerkt, met een stralend metallic groene lak.