Zacht Water? Kies Een Waterontharder Uit Ons Gamma

Waterontharder gamma

Vele Nederlandse huishoudens kampen met hard water in de leidingen. Hard water is water dat hoge concentraties opgeloste mineralen bevat, met name kalk en magnesium. Deze mineralen zijn echter niet giftig of ongezond, maar kunnen toch schadelijk zijn. Hard water kan namelijk zorgen voor vlekken en aanslag in bijvoorbeeld de gootsteen, servies en sanitair. Ook voor huishoudelijke apparaten en keukengereedschap kan hard water schadelijk zijn, bijvoorbeeld voor uw fluitketel, koffiezetapparaat, (af)wasmachine en waterkoker. Een waterontharder kan dan uitkomst bieden.

Een waterontharder zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen uit het water worden gehaald – goed voor uw apparatuur en uw portemonnee. U bespaart namelijk veel geld door het aansluiten van een waterontharder. De waterontharder dient te worden aangesloten op uw waterleiding.

Waterontharder gamma

Binnen ons brede gamma waterontharders kunt u kiezen uit diverse modellen. De TX1000 is er voor de kleinere huishoudens tot 2 personen. Door de compacte omvang vaak gebruikt in appartementen en chalets.

De TX5000 is het paradepaardje binnen ons waterontharder gamma. Reeds meer dan 6000 klanten hebben ervoor gekozen water te ontharden met de TX5000. Een prima keuze voor huishouden tot 6 personen.

En dan hebben we nog de TX5000 Ultimate. De waterontharder magneet waar de laatste magnetische innovaties in zijn verwerkt. Een N52 graads Neodymium magneet. Beter dan deze materialen is er niet beschikbaar binnen de Europesche gamma waterontharders.

Aanbieding!

anti-kalk magneet

TX5000®

89.00
Aanbieding!

anti-kalk magneet

TX5000 Ultimate

139.00
Aanbieding!

anti-kalk magneet

TX1000

49.00
Aanbieding!

Vijf voordelen van onze waterontharder gamma

#1 – Bespaar geld
Een waterontharder uit ons gamma zorgt ervoor dat kalk zich niet ophoopt in uw leidingen en apparaten, waardoor u dure reparatie- en/of vervangingskosten bespaart. Daarnaast verlaagt het ook de hoeveelheid energie die nodig is om water warm of koud te houden. Dus, een lagere energierekening!

#2 – Minder schoonmaken
Hard water zorgt ervoor dat schoonmaken een tijdrovende klus wordt. Kalkaanslag in het doucheputje en de gootsteen, maar ook kalkresten in de douchecabine en op de kranen, zorgen ervoor dat u vaak moet schoonmaken. Het aansluiten van een waterontharder uit ons gamma voorkomt niet alleen de negatieve effecten van hard water, maar zorgt er ook voor dat u tijd bespaart op het schoonmaken. U zult al snel merken dat kalkaanslag veel minder vaak verschijnt of zelfs helemaal wegblijft.

#3 – Schoner haar en zachtere huid
Zacht water heeft een zeer positief effect op uw haar en huid tijdens het wassen en douchen. Zacht water vermengt zich veel beter met zeep, shampoo en douchegel en zorgt voor een optimale werking van deze producten op uw huid en haar. Hard water tast de natuurlijke oliën van uw huid aan, waardoor uw huid het water minder goed opneemt. Daarnaast zorgt hard water voor droog en kroezend haar. Met zacht water hoeft u vaak geen conditioner meer te gebruiken.

#4 – Schoner en zachter wasgoed en schonere afwas
Een waterontharder uit ons gamma voorkomt de nadelige effecten van hard water op uw kleding. Zacht water zorgt namelijk voor blijvend fris en zacht wasgoed. Uw kleding zal de kwaliteit behouden.
Ook herkent u misschien het probleem van troebel servies en glaswerk? Hard water zorgt ervoor dat uw vaat moeilijk schoon te houden. Een waterontharder lost dit probleem voor u op. Nooit meer kalkaanslag op uw glazen en bestek!

#5 – Waterontharder Magneet gamma
Een divers aanbod waterontharders kunt u vinden binnen ons gamma.
Wilt u genieten van de voordelen van een waterontharder magneet? Dan kunt u deze direct bestellen via onze website.

 Bekijk eens onze TX5000 Waterontharder voor zachter water en minder kalkaanslag – effectief en blijvend resultaat binnen enkele weken. Lees ons verhaal!

Geef een reactie