Veelgestelde Vragen

Begrijpelijk dat u soms nog vragen heeft over de TX5000 Waterontharder. We zien vaak dat vragen van dezelfde aard zijn en relatief makkelijk zijn te beantwoorden. Onderstaand hebben we daarom de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. Heeft u alsnog een vraag dat onderstaand niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Bekijk de contactpagina voor meer informatie. 

Daar kunnen we volmondig JA op zeggen. De TX5000 Waterontharder is een goede oplossing tegen kalkaanslag. Wij zeggen altijd dat wanneer u op zoek bent naar een filter, dan voldoet de TX5000 niet. Bent u op zoek naar een oplossing tegen kalkaanslag? Dan haalt u met de TX5000 Waterontharder een goed product in huis. 

De sterkte van de magneet wordt aangeduid met de meeteenheid Gauss of Tesla. Deze termen worden ook wel door elkaar heen gebruikt. Met een sterkte van 12.800 Gauss zorgt de TX5000 ervoor dat kalkaanslag geen kans krijgt om neer te dalen. Met deze sterkte maakt het niet uit waar u zich in Nederland bevindt. 

Op de markt zijn diverse replica waterontharders van de TX5000 te koop. Vaak worden deze waterontharders ook tegen een goedkopere prijs aangeboden. Hou er rekening mee dat deze replica’s niet dezelfde sterke magneet (12.800 Gauss) hebben als de TX5000. Alleen bij ons koopt u de originele TX5000 Waterontharder met de sterkste magneet. 

De TX5000 werkt direct na plaatsing op de waterleiding. Echter heeft een woning vaak te maken met kalkaanslag dat er reeds zit.

Wanneer u gaat merken dat reeds bestaand kalkaanslag minder wordt hangt af van  hangt af van de leeftijd van uw woning. 

Optimaal resultaat gaat u merken na 2 maanden. Dan zal oude kalkaanslag loslaten en langzaamaan verdwijnen. 

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van de TX1000 Waterontharder. Speciaal gemaakt voor de kleinere ruimtes en voor huishoudens tot 2 personen. 

Wilt u meer weten over de TX1000 of alvast één exemplaar bestellen? Neem dan contact op. 

De TX1000 komt begin augustus op de markt. 

Ja, wij leveren uit voorraad. Bestelt u op werkdagen voor 16:00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. 

De TX5000 kan om elk type waterleiding van 15mm tot 60mm worden gemonteerd. 

De TX5000 installeren is niet moeilijk en in enkele minuten gedaan. 

De handleiding kunt u hier downloaden: TX5000 Waterontharder installatiehandleiding