Je kunt het zien als je de Magneten van elkaar opent. Je voelt het wanneer je elk blok oppakt. En natuurlijk merk je het na het installeren.
Het magneet, de sterkte, een TX5000 is meer dan een Waterontharder. Het is een manier van leven.

Waterontharder Magneet

De levensduur van je huishoudelijk apparatuur verlengen en minder poetsen op de doucheraam met al dat kalkaanslag. Omdat we tegenwoordig wel druk zijn met andere dingen, willen we dat allemaal wel. Daar hebben ze dus de magnetische waterontharder voor uitgevonden. De waterontharder magneet is een goede oplossing voor het tegengaan van kalkaanslag, verduurzamen van je woning en om te besparen op onderhoudskosten van huishoudelijk apparatuur. Als we de magnetische waterontharder vergelijken met de mechanische en elektronische waterontharder, is de waterontharder magneet voordelig geprijsd. Eén van de redenen waarom de magnetische manier van kalkaanslag tegengaan zo populair is geworden. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom zoveel mensen deze magneet in huis hebben gehaald.

Hoe werkt een waterontharder magneet

De werking van een magnetische waterontharder is anders dan de waterontharder met filter. De magneet haalt namelijk geen mineralen uit het water, maar zorgt er door middel van een sterke magneet voor dat de kristalstructuur van water verandert. Door de verandering van de kristalstructuur krijgen calcium en magnesium, de boosdoeners die zich met elkaar verbinden en kalkaanslag veroorzaken, hier geen kans meer voor.Er zijn verschillende magnetische waterontharders op de markt die allen qua magnetische werking diverse sterkten hebben. De TX5000 Waterontharder is met 12.800 Gauss (1.28 Tesla) de sterkste in zijn soort. Een uniek exemplaar van hoge kwaliteit, waar mensen veel plezier aan beleven en gedag zeggen tegen kalkaanslag.

Waterontharder Magneet

Er zijn veel vragen rondom de werking en effectiviteit van de waterontharder magneet. De duurdere fabrikanten van dure waterontharders proberen de werking te ontkrachten, maar niets is minder waar. Verschillende onderzoeken, praktijkvoorbeelden van de TX5000 en een grote mate aan tevreden klanten bewijzen de kracht van de waterontharder magneet. Wij vinden dat schoon en zacht water voor iedereen beschikbaar moet zijn. Dit is terug te zien in de kwaliteit van ons product en de prijs waarvoor wij onze waterontharder aanbieden. De TX5000 is een waterontharder magneet waar je levenslang plezier van zult hebben.

De Magnetisch Waterontharder installeren

Zonder het moeten doorvoeren van lastige aanpassingen binnen je woning is het installeren van een magnetische waterontharder binnen enkele minuten voor elkaar. Bij de TX5000 worden de magneten net voor of na de watermeter om de waterleiding in de meterkast geplaatst en bevestigd met de vier stevig bijgeleverde bouten. Een klusje van nog geen 5 minuten zorgt ervoor dat de volledige woning wordt voorzien van zacht water.