De #1 Waterontharder voor thuis!

TX5000 Waterontharder uit elkaar

Kalkaanslag tegengaan is wat een waterontharder doet. Het Nederlandse leidingwater is rijk aan Calcium en Magnesium. Dit is helemaal niet slecht voor mens en dier, want dit zijn mineralen die het lichaam nodig heeft. Helaas geldt dit niet voor uw apparatuur en producten in huis. Kalkaanslag in de douche, op kranen en in je dure koffiezetapparaat willen we niet. Ook aanslag die we niet direct waarnemen in vaatwasser, wasmachine en boilers zorgen voor ongewenste onderhoudskosten en diverse problemen zoals het verminderen van de werking van wasmiddelen. Met een waterontharder heeft u geen last meer van kalkaanslag en bespaart u uiteindelijk op onderhoudskosten en verminder je gebruik van wasmiddelen. Dit kan oplopen tot wel €500,- per jaar. 

TX5000 Waterontharder uit elkaar

Aantrekkingskracht

Wanneer twee ongelijke magneetpolen elkaar aantrekken ondersteunt de ene magneet de parallele uitrichting van de elementaire magnetische deeltjes in de andere magneet. Allebei de magneten worden daardoor een beetje sterker. Dit is één gegeven dat we hebben meegenomen in het ontwikkelproces van onze waterontharder. Dat is maar één onderdeel, want de aantrekkingskracht van de TX5000 is het resultaat van maandenlang onderzoek naar de juiste sterkte, afmetingen en samenstelling. Zo hebben wij de sterkste waterontharder magneet van Europa weten te ontwikkelen. Een optimale aantrekkingskracht was ons doel bij de ontwikkeling. De aantrekkingskracht speelt namelijk de grootste rol bij het tegengaan van kalkaanslag!

Techniek

TX5000 werking tekening

Magnetische Waterontharder

De TX5000 Waterontharder werkt dus door de aantrekkingskracht van de magneten. Door de magnetische aantrekkingskracht zorgt de waterontharder ervoor dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren en binden. Zonder essentiële mineralen uit het leidingwater te halen, krijgt kalkaanslag geen kans om toe te slaan. 

Resultaat is dat u minder kosten heeft aan onderhoud van apparatuur en er geen kalkaanslag meer zichtbaar is rond kranen, in uw badkamer en in huishoudelijke apparaten. 

De TX5000 Magnetische Waterontharder is eenvoudig zelf te monteren op elk type waterleiding van 15mm tot 60mm, zonder dat u daar een loodgieter voor nodig heeft. 

Compacte Afmetingen

Ondanks dat de TX5000 de beste en sterkste waterontharder van Europa is, hebben we de afmetingen compact weten te houden. Met een lengte van nog 87mm heeft deze sterke waterontharder maar een klein stukje waterleiding nodig om te worden geplaatst.

Door te spelen met de hoogte en breedte hebben we de sterkte van 12.800 Gauss / 1.28 Tesla weten te behouden.

TX5000 afmetingen

Neodynium Magneet

Met een magneetsterkte van 12800 Gauss (1.28 Tesla) zorgt de TX5000 ervoor dat Magnesium en Calcium niet kristalliseren. 

TX5000 Waterontharder Schets

Één Systeem

Versla kalkaanslag in zowel badkamer, keuken, tuin en in huishoudelijk apparatuur. 

Verduurzaam uw gehele woning met maar één waterontharder.

Een slim ontwerp is het geheim voor een beter milieu